Meh, seizoenen

Ik kan er wel inkomen, dat mensen plots opleven als het lente wordt of zo, maar ik niet echt, nee. Ik word ook niet depressief van de winter, winter is wijs en in de donkerte gaan werken en terugkomen van werk is een gemak: maakt het computerscherm of het iPodscherm beter leesbaar.

Winter of zomer, zo enorm veel maakt het mij niet uit. Regen is vervelend als ik geen hoed of paraplu heb, en voor de rest is warm weer veel vervelender dan koud weer, maar er mijn gemoed door laten beïnvloeden? Neuh.

Nee: ik ben vandaag geheel los en onafhankelijk van de seizoenen meh en ik heb geen zin om wat dan ook te doen.

Een avond vegeteren in de zetel, dan maar? En geen mail lezen of niets? Deal! 

Doe mee met de conversatie

7 reacties

 1. Ohja? Wacht maar tot je voorbij de 40 bent, dan ga je de winters en de donkere nachten/dagen haten.
  Moest ik poen hebben dan kuis ik hier mijn schup af en ga leven in een land waar de zon alle dagen schijnt. En met die zon heb ik zelfs geen pc meer nodig. Want voor mij is het hele gedoe (blog) ook maar een uitlaatklep en meer en meer interesseert me de klap van “de anderen” geen rotte bal meer.

  Als je het echt nagaat is het allemaal gezaag & geklaag. Gelukkig bij jou niet (behalve als het eens over je rug gaat, maar bon, dat is te verstaan). Gelukkig staan er bij jou regelmatig dingen op waar ik me kan aan verbazen. Daarom blijf ik je lezen en is jouw blog voor mij nbr. 1.

  Maar voor de rest, wat een zever en geklaag allemaal – en ik reken mezelf erbij. Waarom ik het dan nog doe? Geen idee.
  Euh, jawel, ik heb geen sociaal leven – ik ga niet meer uit omdat ik na twee pinten steenzat ben, ik ben jarenlang uitgeweest en het resultaat = niets: het zijn geen échte vrienden. Theater, treks op niets tegenwoordig. Film: met popcorngastjes die met hun gsm zitten te spelen – kan ik wel wurgen.
  Concerten: als er 20 man/vrouwen naast me staan dan voel ik me claustrofobisch. Anyhow.

  Dus om terug te komen op de seizoenen: ik heb nu al meer dan twee maanden “een valling” die af toe kop opsteekt – ik loop daar héél mottig van, ik heb ook psoriasis (op mijn enkels en ellebogen en rond mijn fluit) waar ik in de zomer géén last van heb. Ik heb last van koude voeten tijdens de winter. Ik hààt de koude en de winter.

  Dus bespaar me van uw hautaine (zo lees ik en begrijp ik het) van: “ik heb er geen last van”.

  Ghoh.

 2. Ei Huug, gij kunt nogal zagen en klagen maat!

  Ga eens in het zonneke zitten of zo, het zal allemaal beter gaan. Interessant nieuws wel, dat van die psoriasis. Thanks for sharing.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.