Rantsoenering

Ik zit aan ongeveer een derde van seizoen vijf van The Office (US), dat met seizoen zeker niet slechter wordt, niet in het minst omdat ze niet bang zijn om de personages te laten evolueren. Ze hebben de potentiële jumping the shark-miserie van langetermijn will they or won’t they-histories genre Moonlighting niet één of twee maar zeker vier keer vermeden, bijvoorbeeld.

…ah, maar dat alles wil dus wel zeggen dat ik bijna door mijn voorraad afleveringen zit. En dat ik mezelf ga moeten rantsoeneren: één per dag? Twee per dag?

En ondertussen heb ik nog een stapel boeken te lezen. Gisteren door Who Wrote the Bible geraakt (spoiler: Ezra), en vandaag begonnen aan 1491, over Amerika vóór de Europeanen (leuk tot nog toe). Daarna iets over Churchill.

Het wordt een boekenvakantie, yep.

6 reacties op “Rantsoenering”

  1. We hebben net de laatste aflevering van seizoen 5 erdoor. Het was smullen 😀

    Hoe verder de afleveringen vorderden hoe meer empathie ik begon te krijgen met Michael. Er zijn ook online afleveringen op NBC maar daar kan je vanuit Europa weer niet aan…

  2. Volledig akkoord. In het begin vond ik het echt een flauwe kopie van de Britse versie, die geen plaats had in het Amerikaanse tv-gebeuren, maar het is buitengewoon mooi opengebloeid.

  3. OK, nekeer kijken, de US versie nog niet gezien.

    Als je meer kijkvoer wil, en je hebt het nog niet gezien, ik heb Torchwood onlangs ontdekt. Niet slecht 🙂

Reacties zijn gesloten.