Klem

‘t Is nu dat verdriet: Anna ligt in het hospitaal!

Ze zat met haar hand tot aan haar elleboog klem in een roltrap in de H&M. ‘t Was proper toen ik toekwam in de Veldstraat: politie, brandweer, ziekenwagen, allemaal  zwaailichten.

Gelukkig kwamer er ook net twee politieagenten om een PV op te stellen, ik ben die dan maar gevolgd in de lift, zo heb ik de andere drie gevonden. Ze zaten te tekenen en limonade te dringen en spekken te eten. Proper.

En Anna ligt nu dus in het hospitaal om te zien wat er, aha, aan de hand is. Sandra is erbij, ik zal dan wel horen wat en hoe.

Te hopen dat er niets moet afgezet worden! En dat ze haar hand nog zal kunnen gebruiken!

update Ze is terug van het hospitaal met een dik verband rond haar hand. Niets gebroken, oef.

Anna gewond

Wél het vel  van haar hand aan de bovenkant serieus gehavend. Het zou kunnen dat haar vel afvalt. En we moeten erop letten dat haar vingers niet verkleuren. Ik maak mij al allemaal scenario’s van necrotiserend vlees en zo, Anna ziet het zelf al wat rooskleuriger:

Anna gewond

Doe mee met de conversatie

25 reacties

 1. Pingback: LienWeb
 2. Pingback: Klem | Web Mirror
 3. Dju toch, verschieten.
  Ik ben opgegroeid met een moeder-verpleegster-op-een-kinderafdeling die elke keer dat we op een roltrap stonden de meest gruwelijke echt-gebeurd-kindje-dat ik-heb-verzorgd-verhalen opdiste over roltrappen (scalperen !). Ik sta er 30 jaar later nog altijd enigszins achterdochtig op (they eat people!).

 4. Auw. Dat moet geen deugd gedaan hebben. Hopelijk zonder al te ernstige gevolgen.
  Ik ben zelf ook niet zot van roltrappen – ooit eens een kindje gezien dat vastgeraakt was met haar kleren. En mijn grootmoeder heeft er ook geen zo’n goede ervaringen mee.
  Laat ik nu net een dochter hebben die zot is van roltrappen.

 5. miljaarde…’tklinkt hopelijk veel erger dan het is en loopt Anna voor de rest niet veel schade op…flexibel dat die kleinmannen zijn, het is een welkom wonder soms denk ik

 6. Maar snotvertietebolle toch! Ik kreeg al koude rillingen alleen al van het idee! Ochhere da boeleke, ‘k heb er oprecht medelijden mee. Hopelijk komt alles goed en blijft er alleen een nare ervaring over. Het beste, Anna!

 7. Ocharme. Dat moet zeer gedaan hebben. Als kind heeft mijn moeder me meermaals ingepeperd dat ik altijd voorzichtig moest zijn op roltrappen. Nu begrijp ik waarom. Hopelijk geneest de wonde snel!

 8. Veel beterschap, hoor. Mijn broer is toen hij klein was ook ooit eens tussen een roltrap geraakt met zijn hand (toevallig (of niet) ook in de H&M). Het is allemaal wel goed gekomen…

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.