This week, I have *not* been mostly playing…

Dragon Age Origins.

Dragon-Age-Origins

Not been mostly playing, helaas, vooral wegens ziek en wegens teveel andere dingen te doen.

Maar wat ik ervan gespeeld ben: I like. In de woorden van Baccara: I like bery bery muts.

Het moet van Baldur’s Gate (hey, toevallig, ook al van Bioware) geleden zijn dat ik zo in een spel zat. Dat een dungeon zo echt leek, met kloppend hart de hoek om kijken, alle details absorberen, methodisch verkennen… leutig.

Of die keer dat deze kerel bovenaan de toren zat en ik zeker tien keer opnieuw heb moeten proberen om hem dood te krijgen:

DragonAgeDP1001

En het is, hoera!, geen multiplayer, en niet gemaakt om multiplayer te zijn. Gewoon alleen kunnen spelen, pauseren tijdens gevechten en rustig een strategie kunnen uitwerken.

Aan het tempo waaraan ik kan spelen tegenwoordig, zal het nog een heel lange tijd duren. Joepie!

Doe mee met de conversatie

10 reacties

 1. same here, vanaf het eerste moment terug datzelfde gevoel als bij BG 1 & 2. isanize 🙂

  Maar ‘t is verdomd moeilijk soms …

 2. Ook gekocht voor PS3 en echt geweldig onder de indruk en zéér tevreden over de game. Ook al aardig aantal keer een kopje kleiner gemaakt, dus niet altijd even makkelijk. Deze gozer echter van de eerste keer kunnen overwinnen dankzij een ingeving van het moment (potion op zijn smikkel gesmeten + enchanted blades). Ook leuk hoe ze tactics kan instellen voor je personage, dat maakt het concolse gamen net iets aangenamer 🙂

 3. Met je verwijzing naar BG krijg ik ook goesting. Uren dat ik al aan Bioware vergooid heb, jongens toch.

  Zware grafische systeemeisen trouwens? Als het meevalt schaf ik het me ook eens aan. (Ja, ik kan dat opzoeken, maar tussen die minimum en recommended zit er altijd lachwekkend veel speling.)

 4. Mijn Fast Show klassiekers ken ik wel, de spellekenswereld is me helemaal vreemd. Dus nu ik hier toch ben: wat raad je aan voor een bijna-zeven-jarige die aan het gamen wil?

  Buona estente!

 5. Nog maar weinig last gehad van moeilijkheid tijdens het spelen op normal. (uiteraard al enkele malen loodjes gelegd).

  En wat – een – game ! Sfeer, graphics, voice acting, camera movement. Alles zit zo fantastisch in elkaar. Best game since een tijdje en waarschijnlijk ook voor een tijdje (ook niet zo’n hoog game-tempo).

  Gisteren een eerste draakje gemold. Sweeeeet.

 6. Intussen ook gekocht en de eerste paar verkenningsquests gedaan in de Alienage. Veelbelovend. Draait trouwens behoorlijk op m’n laptop. 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.