Today, I have been mostly…

…playing Dwarf Fortress. Maar serieus, wat voor een verslavend ding is dat jong.

Ik heb een aantal weerbeestspiralen kunnen vermijden, ik ben aan het kijken wat ik allemaal kan aanvangen in de grotten, ik heb mijn hele basis ommuurd zodat ik belegeringen zonder het minste probleem zou moeten kunnen overleven, ik heb een economie die robuust genoeg is om redelijk proper rond te draaien, ik heb een aantal eskaders soldaten die helemaal in staal bewapend zijn en een regelmatige routine hebben, ik heb vredesverdragen met een aantal omringende plaatsen.

Ik dénk dat ik misschien wel klaar ben om wat ambitieuzer te zijn. Maar miljaar, wat voor een werk gaat daar weer in kruipen!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.