Krak

Oeioeioei, ‘t is zo hard in mijn rug geschoten vanmorgen.

Een verkeerde beweging vannacht of het draaien van de seizoenen, ik weet het niet. Maar ik heb een stijve nek in mijn rug.

Ai. Au. Aw.

[Tiger Lillies hierboven à propos helemaal niets behalve dat het ook over krak gaat en verder ook verwoordt wat ik denk.]

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Michel, kreeg direct rillingen in ‘mijn’ rug bij het lezen van je eerste regel. Vrijdag geloof ik was één van de beeldvragen in De Slimste Mens een foto van een scoliose. Ik dacht direct aan de foto van jouw mechanische rug. Ik voel met je mee en sta dagelijks versteld wat jij kan verdragen. Ik hoop dat het vlug wat beter wordt.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.