Gedaan Oud België

Not a dry seat in the house, alhier, bij de laatste aflevering van Oud België.

Zo schoon!

En! zo ongeveer het mooiste happy end dat ik me kan herinneren.

Voor de rest? Ah, nog eens zo’n weekend met te weinig uren. Zaterdag met een paar mensen van Gentblogt geïnterviewd voor een artikel in de krant morgen.

Last aan mijn rug, veel in de zetel gezeten.

Kaas gekocht bij een nieuwe kaaswinkel en goed bevonden.

Voor het eerst in letterlijk twintig jaar nog eens een doos peetjes van Warhammer 40000 gekocht. En verf en borstels: ‘t is om te schilderen namelijk. De winkeldochter winkelzoon meneer in de winkel vroeg mij of ik speelde, en of ik misschien zou willen in de club komen of zo – ik heb hem naar waarheid geantwoord: spelen dat is voor sociale mensen, ik had alle boeken en zo natuurlijk wel, maar ik schilderde alleen maar (en zelfs dat was ternauwernood).

Mij zwaar ingehouden om comics te kopen, trouwens, in dezelfde winkel: het zal zijn voor als ik eens meer geld verdien dan nu, die dingen zijn echt ongelooflijk duur tegenwoordig.

Willen foto’s maken met een fototoestel dat ik ter test had, om te constateren dat ik de lens die erbij zit, niet kan focuseren: noch automatisch, noch manueel. Jammer, dat wel.

En volgende week? Een stukje website afmaken, met wat rudimentaire PHP, met html en css en jQuery. Maandagavond tweede taalles les Gents. Dinsdagavond uitgaan in Brussel (uitgaan gelijk een kaarsken, wellicht, maar toch: uitgaan). Woensdag even over en weer naar Londen om een gebruikerstest te gaan doen. Donderdag en vrijdag: werk, maar nog geen idee wat. Zaterdag: feest van vijf jaar Gentblogt.

The days are just packed.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.