Outlook / GMail

Maar zo wijs!

Ik kreeg een uitnodiging in Outlook voor iets van het werk, en dan deed ik een forward naar mijn GMail, wegens dat het ook impact heeft op mijn privé-agenda.

Czech it out:

outlookgmail

GMail heeft herkend dat het een meeting request was, en heeft daar meteen een uitnodiging voor een Google Calendar-event van gemaakt. Ik had dat eigenlijk niet verwacht.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Heing? Dat werkt bij mij al jaren zonder tussenkomst van Gmail, rechtstreeks in Google calendar… Ik bedoel, de invite wordt wel naar gmail adres doorgestuurd, maar ik check mijn gmail niet en die invite komt rechtstreeks in mijn Google Calendar die ik wel quasi dagelijks gebruik… Helemaal niet nieuw, dus.

  2. Ik wist niet dat hij dat zou doen. Met een beetje nadenken is het wel logisch natuurlijk, maar toch: grappig, dat een geforwardede entry in mijn kalender een uitnodiging wordt.

    (Oh, en het is niet perfect: ik had aanvaard, en toen kon ik het niet meer van kalender veranderen. Met andere dingen kan ik die van mijn persoonlijke kalender naar een gedeelde kalender veprlaatsen, maar met deze lukte het niet: ik moest het verwijderen en opnieuw aanmaken.)

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.