Kalenders synchroniseren

Wia Wannes gevonden: The Holy Grail of Synchronization: How to synchronize Microsoft Outlook (multiple locations), Google Calendar, Gmail, iPod, and mobile phone with Funambol / ScheduleWorld.

Eens uitproberen zie.

update sync werkt perfect van gmail naar outlook en terug, maar ik moet nog zien hoe het in het echt werkt in de praktijk. Will keep posted.

Geschreven al luisterend naar: Tunes – Aja – Six Million Dollar Man

15 reacties op “Kalenders synchroniseren”

 1. Pingback: de tomKronieken
 2. Ik heb het enkele maanden terug eens uitgeprobeerd om mijn werk-agenda ook naar gmail te krijgen.
  Jammer genoeg moet je daarvoor een plugin installeren, die het synchroniseren doet wanneer je outlook hebt opgestart. Wanneer je echter vooral bij klanten zit, en je outlook-agenda via een web-interface bekijkt, dan ben je jammer genoeg niet veel met een plugin…
  Ik leek het ook niet te kunnen tegenhouden dat er in 2 richtingen gesynchroniseerd werd (ik wil wel mijn werk agenda in gmail, maar mijn prive-agenda hoeft nu niet perse voor heel het bedrijf zichtbaar te zijn…)

 3. @huug:
  njah, die nieuwe job klinkt toch niet zo overdreven interessant hoor.
  Ik zou toch veranderen ( en om je huidige werkgever niet in de problemen te brengen wil ik dan wel even invallen voor je).

 4. Vooral dat het terug ook kan, is zalig.
  Op de trein een memooke in de gsm steken, thuiskomen en ‘s anderendaags op’t werk een notifieke krijgen via google…

  Manmanman, het leven is zoveel cooler als’t gesynchroniseerd is…

 5. @Huug. Je synchroniseer eigenlijk met de online dienst Scheduleworld, en die server connecteert met je Google Calender. Dus als je connectie kunt maken met Scheduleworld, dan zou het in principe moeten kunnen.

Reacties zijn gesloten.