Film

Achter ons: twee puistensmoelen die de hele film — de. HELE. film. — met luide stem een conversatie hebben gevoerd. Zonder enige onderbreking. Serieus. In de pauze zijn ze elk een trog nachos gaan kopen. Ook daar houden ze nu luidkeelse beraadslagingen over.

Naast Sandra: een short en een lapje blauwe stof die met behulp van een paar spaghettibandjes welzeker 100 kilo spek in min of meer de vorm van een vrouw houden. Een vrouw die ondertussen aan haar derde emmer popcorn met stroop toe is. En die al sinds het begin van de film elke zin letterlijk meezegt — vijf seconden voor hij op het scherm gezegd wordt.

Naast mij: een oudere man, ik geef hem 60 jaar ongeveer, die de hele film wijdbeens met zijn hand in zijn broek aan zijn kruis zat te krabben.

Film, een feest.

13 reacties op “Film”

 1. Zwijg stil. Het zijn *drie* films na elkaar. Twilight, New Moon én Eclipse.

  Ja, ik ben op mijn hoofd gevallen. En blijven botsen.

 2. In Antwerpen heeft het tot kwart na drie geduurd.
  Mijn dochter en haar vriendin vertellen me overigens dat ze wat last hadden van een man met een computer op de rij voor hen…

 3. En heb je iets tegen iemand gezegd? Soms helpt het namelijk om de mensen er over aan te spreken…

 4. LOL, dat van dat spek moet ik onthouden. Kan nog wel eens van pas komen bij het complimenteren van iemand waar ik het minder goed mee kan vinden.

  Maar is dat nu écht waar, van die vrouw die elke zin al prevelt voor ze uitgesproken werd. Of heb je daar een tikje overdreven? 😉

 5. haha, dat was misschien een nichtje van de vrouw waar ik eens langszat tijdens een cabaretvoorstelling : die herhààlde elke zin nadat hij was uitgesproken 🙂

 6. Mja, vorige keer zat er naast ons één die constant mm-mm “zei” toen ze een zin van de ondertiteling had gelezen. Verder ook constant “ah ja” wanneer ze iets begreep.

Reacties zijn gesloten.