Doe mee met de conversatie

3 reacties

 1. Heerlijk: de toekomst uit het verleden. Daar valt een schitterend boek over te schrijven. Ik heb zo ergens een oude “Hoe en Waarom?” liggen waarin een bemande vlucht naar Mars voor de jaren ’80 wordt aangekondigd.

 2. ObPedant: geen WWW in 1994? Weet je dat heel zeker?

  Mosaic was 1993, Netscape 0.91 kwam uit in ’94…

  Augustus 1994 kwam ik op de Vrije Universiteit en overal in de computerzalen hing het bericht dat de help/informatie pagina’s bereikbaar waren met een programma genaamd Mosaic — het duurde een week voordat ik doorhad dat je daar veeel meer mee kon doen en een maand voordat ik mijn eerste home page had.

 3. Oh, maar dat was maar om te overdrijven. Toen ik in 2004 afzwaaide als algemeen directeur van Netpoint had ik daar al sinds 1994 gewerkt en websites gemaakt. Mijn eerste site moet van ergens in 1992 of 1993 geweest zijn.

  In 1994 had ik zo’n kaartje van Belgie met de internetpenetratie, en ik herinner mij dat het maximum in de buurt van Leuven was: een goeie 1,27%.

  Dus er was niet écht internet. 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.