Freaky Evian reclamespot

Koppen XL over begot de making of van die vieze reclamespot met die plastieken computerbabypoppen waar ze echte hoofden opgeplakt hebben.

Geen probleem met die spot, eigenlijk: ze doen maar, natuurlijk, en het is een idee zoals een ander.

Nee, ik kreeg het schurft van die klanten. Ik heb al veel klanten meegemaakt, in binnen- en buitenland, maar een mens wéét dat het fout gaat als er misschien wel twintig Fransmans rond een tafel zitten en dat ze op dat eigenste ogenblik numeteen een oordeel moeten vellen over iets.

In dergelijke situaties: you can’t win — you can’t even break even. Dan begint er één te zeggen “mjaaaaaaa”, en voor de tafel half om is, zijn ze elkaar aan het overbieden met “opinies” waar ze eigenlijk helemaal niet in geloven, gewoon om luidop te ventileren dat ze een opinie hebben, ge weet nooit waar het goed voor zou kunnen zijn.

Oh, hatelijke situaties.

Wel akelig trouwens dat er op de VRT zo’n schaamteloze reclamefilm voor een reclamefilm komt, kritiekloos en alles.

5 reacties op “Freaky Evian reclamespot”

  1. Wow! Michel: u heeft tijdsbedwingende machten!!! Back to the future, now starring Michael J. Foxsteke! 😉

    (inside jokes! Move along people, move along).

  2. Ma allez,

    het toonde het technisch aspect van de spot. The making of. Hoe ze per se echte hoofden wilden in een echte setting, dat in een tijdperk waar het ook volledig computeranimatie zou kunnen geweest zijn. Het toonde een team dat toch wel mooi werk leverde en dat mag ook eens gezien worden. Al was het maar om toekomstige klanten duidelijk te maken dat niet alles zo evident en simpel is. Want daar heb je wel gelijk in, over schurften en klanten en oordelen en zo.

Reacties zijn gesloten.