Buitenschoolse activiteiten

Het was deze zomer niet gelukt om met Louis naar Londen te gaan: het zal één dezer moeten gebeuren.

Wat wel al vast ligt, is dat ik met Zelie naar Lady Gaga ga kijken. ‘t Was wel schattig: ze zei een tijdje geleden dat ze daar eigenlijk niet echt naar wou gaan omdat er teveel mensen zouden zijn – ik verdenk ze ervan dat ze zei dat ze niet wou gaan omdat ze ervan overtuigd was dat ze niet zou gaan. Om zichzelf de teleurstelling te besparen.

Maar we gaan dus. Ik ben benieuwd.

Ik zou ook naar Schotland moeten gaan, om whisky te gaan doen. Enig idee iemand, waar en hoe dat moet of kan? En hoeveel dat moet kosten?

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Ik heb tien jaar geleden een zelf uitgestippelde whisky trail gedaan in Schotland, met huurauto. Van Glasgow naar Glasgow (gevlogen met ryanair, spotgoedkoop), We zijn naar boven gereden tot in Fort William (Ben Nevis!) en dan langzaam via de westkust teruggekeerd naar Glasgow, dus Oban, Jura, die dingen.
    Maar na 3 distillery-bezoeken hadden wij het wel gehad en hebben we meer de nadruk op het fantastische Schotland gelegd dan op whisky (die overigens even duur of zelfs duurder is in Schotland dan hier, dus flessen meenemen naar België is ook niet echt de moeite)
    Je kan ook eens een kijkje nemen op http://www.maltwhiskytrail.com/ en met “whisky trail” in google ben je een paar dagen zoet.

  2. Euhm, what Ivan just said.

    Heb zelf al ettelijke keren in Scotland gezeten, met Ryanair (65 euro per vlucht) naar Glasgow (Prestwick). Je kan de whiskytrail doen, maar is effectief na een paar stops vrij boring. De kastelenroute is veeeeeels wijzer om te doen :-p En ja, de whisky is er duur, serieus duur zelfs, zelfs in de stokerij zelf.

  3. Tot in december kun je nog met de boot naar Schotland, daarna wordt die route afgeschaft. ‘s Avonds inschepen, slapen, ‘s ochtends aankomen. Er zijn volgens mij gigantische kortingen nu.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.