Schrijnwerkers, deel IV

Wat voorafging.

Deze week was het rustig. Wat dingen te doen naast het werk, dan ben ik er meestal aan voor de moeite de rest van de week. Ja, dat is omdat ik dan de nacht doorsteek in plaats van mijn werk te spreiden over een langere tijd. ‘t Is al goed, ik weet het al.

Afijn. Op het zoeken-naar-iemand-die-ons-een-bibliotheek-of-twee-zou-kunnen-maken-front.

Afstappingen

Bavo Lamoen kwam langs op 16/11 om te luisteren en meteen ook op te meten. Note to self: ik moet hem nog de maten van het achterhuis opsturen. Hij doet geen trappen en zo, maar dat moeten we dan maar elders laten doen.

Marc Cooreman kwam langs op 15/11. Hij doet wél andere dingen dan zuiver schrijnwerk, en sprak over rubberwood als materiaal. Het internet zegt mij “It has a notable tendency to warp, which can be kept under control (mostly) by applying pressure during drying” en dat maakt mij wat bang, maar aan de andere kant, het ziet er wel mooi uit. Hij stuurt binnen een week of twee ideeën en een ruwe offerte op.

Offertes en voorstellen

We hebben, zoals beloofd, een idee gekregen van Paul Watcant van Artenova (Oostakker). Het is redelijk wat geld, maar uiteindelijk zouden we er wel redelijk wat voor krijgen ook: gedetailleerde plannen en ontwerpen van ons hele eerste verdiep en achterhuis, voorstel voor de tuin/koer, voorstel met grondplan en schetsen, 3D-dinges, vergaderignen, verfijnen…

We houden het nog in beraad tot we de rest gezien hebben, maar dat ziet er interessant uit.

Nog geen nieuws na 3 weken

Mja.

Er komt schot in, en ook niet. Maar zo gaat het nu eenmaal.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. mijn bad ligt in een plaat uit rubberwood, weliswaar geölied. Heb 3 kinderen en als die in het bad hebben gezeten is er evenveel water naast het bad als erin… Na 7 jaar nog niets van problemen….

  2. Dag Michel,

    Afgelopen week stuurde mijn neef Sven me een verwijzing door naar je blog met de melding dat je geprobeerd hebt me te bereiken. Ik weet niet wat er verkeerd gelopen is maar je mail heb ik nooit ontvangen of per ongeluk gewist.
    Indien het ondertussen nog niet te laat is kan ik deze week gerust eens langs komen.
    Indien je graag nog een offerte wenst hoor ik het wel. Stuur je me dan wel nog je adres en telefoonnummer door a.u.b.?

    Tonny

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.