In gevolge van ziekte. Of zwangerschap, in dit geval

Ik ben helemaal vóór communicatie in het tijdperk van YouTube.

En, leve België! In het Frans is er ook een versie!

Het zit er niet eens zo hard naast hoor: als beide heren wat meer in de camera zouden kijken zou het al tien keer beter zijn.

Ik vermoed dat het helaas bij een eenmalig iets blijft — bedrijfscommunicatie heeft dat soms wel eens, de ziekte van één keer en we houden ermee op. Dit dateert al van begin september 2010: ik hoop tegen beter weten in ieder geval dat ze het blijven doen, daar bij Partena HR.

Dat we de presentatoren zien evolueren, van hun allereerste onwennige voetstappen op het interweb tot gerodeerde presentatoren, die er op den duur een talkshow van maken en mensen uitnodigen, en discussies doen en vragen behandelen en watnog.

Ik ben er redelijk van overtuigd dat de vier mensen in deze clipjes echt wel mensen zijn die hun vak kennen: anders hadden ze wel modellen genomen, denk ik, of acteurs. En dus moet het er wel inzitten, dat ze na een filmpje of twee, drie (vijf, zes, tien) helemaal loskomen.

Doén, Partena! Volhouden!

Doe mee met de conversatie

6 reacties

  1. zo knullig! Wat dit betreft, kunnen ze nog wat leren van de interne bedrijfsvideo’s van Colruyt. Qua thematiek ook niet sexy, maar wel 1000 keer beter gemaakt. Als dit maar het resultaat is, doe je het beter niet volgens mij

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.