In het kader van de Nationale Tabsluitdag

Ik had weer eens duizend tabs open staan met dingen die ik zeker nog eens moest bekijken en zeker nog eens moest lezen en doen, en nu is mijn computer — dank u, brave mensen bij Apple en bij Adobe om zo slecht samen te werken — weer eens zo traag als een pissebed in een pot mayonaise.

Sluiten dan maar, en in een post zetten dat ik er later eventueel maar wie maak ik dingen wijs nog eens zou kunnen naar kijken. Ik had open staan:

 • Een nest video’s over mensen en hun Warhammer 40,000-figuurtjes. Whee!
 • De website van Dyson , nee niet de stofzuigers maar de RPG-mens, waar ik achter was geraakt en dat ik dringend moest bijlezen.
 • De Washington Post-special over Traumatic Brain Injury. Harrowing, en aangeraden. Multimediaal en alles.
 • Een first look van Final Cut Pro, waar ik dan eens meer over wou lezen.
 • Een stuk of wat Google Reader-vensters.
 • Iets over Kiva Ford, een glasblazer die dingen te koop heeft op Etsy.
 • Een luchtfoto van het Gravensteen als referentie om een Gravensteen te bouwen in Minecraft:

gravensteen2.jpg

Doe mee met de conversatie

3 reacties

 1. Ha ja! Je kan dat zo hebben dat je ‘t al ineen krijgt*. Ma een bepaalde sn toevoegen aan collectie savedsns kan toch niet zo moeilijk zijn, ook al kijkt daar ooit geen mens meer naar?
  *Categorie “Ochtend” is een Property.

 2. Met zoveel ervaring, sta ik er toch van te kijken dat je tabs laat openstaan om dingen later te bekijken. Zijn Read It Later en andere wolkoplossingen geen goed idee daarvoor?

 3. Wow, dat mashup filmpje is wel indrukwekkend goed zeg! Alle beetjes apart zijn so-so en soms zelfs ronduit belachelijk (die trianglemens, hahaha!), maar het totaal is impressive.

  Maar wie heeft daar nu tijd voor, om zoiets samen te stellen? En om op zoek te gaan naar al die fragmenten? Als je een job en een leven en zo hebt dan kan dat toch niet?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.