Meningen

Urgh.

Die schurftige knieënknook die zogezegd 28 is en zogezegd “verveeld zit met het rolletje”: give me a fucking break. Gast: ten eerste, ge ziet er een slecht geconserveerde 48 uit, en ten tweede: serieus? Is dat iets waar een wannabe-would-be-hipster mee zit, dat hij zijn gat juist afgekuist heeft en dat hij met een lege rol wc-papier overblijft?

Ten twee-b-de, tussendoor: ik heb een contract getekend met Telenet, en ik ben er redelijk zeker van dat daar ergens in staat dat ik alleen mooie mensen in mijn reclame wil zien. En dat als de mensen niet mooi zijn, ze tenminste grappig zijn.

En grappig, beste nitwit-achter-de-schermen van Mr. Proper, is niét een would-be-Peter Van Asbroeck-wannabe die in een onbestemd maar afgrijselijke tussentaal-afgrijselijkheid “doar iest em zu, menier proowper zu” uitbraakt. Nooit in mijn leven ga ik nog Mr. Proper kopen, of ga ik nog toestaan dat er Mr. Proper in mijn huis komt, en dat is zuiver uit en alleen de verdienste van die afgrijselijke reclame.

Vannacht is Osama Bin Laden schielijk komen te gaan. Wacht, kijk, ik ga daar rap een opinie over uitpersen. Of nee, toch niet. En hebben wij eigenlijk al een regering? En kan het iemand eigenlijk nog schelen?

Ik dénk dat ik maar eens doe zoals Emmanuel (verdorie trouwens, laat daar eens wat commentaar na, bij die mens, hij doet zo zijn best om dingen te schrijven waar discussie over mogelijk is). Dat ik doe zoals Emmanuel dus, en dat ik gewoon geen nieuws meer beluister. En Twitter en Facebook op write-only zet.

Knip-en-plak-opinies, Facebookknopdiscussies, Twitternonconversaties, bah humbug.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.