Kristof Martin en kornuiten

Vanmorgen, in de slaapkamer:

– Huh kijk nu, Coldplay doet een Europese tour.

– Komen ze ook naar België?

– Londen, Parijs, Keulen, Rotterdam.. ah ja: Sportpaleis. 22 september voorverkoop.

– Kunt gij dan kaarten kopen?

– Hoeveel?

– Doe maar twee, ik zal wel iemand vinden om mee te gaan.

Binnenkort twintig jaar samen zijn, het heeft zo zijn voordelen. Dat niet alles nog eens uitgelegd moet worden. 🙂

Niet dat ik Coldplay niet graag hoor, daar absoluut niet van: ze hebben een heel schoon liedje, vind ik, en ik vind het uitstekend dat ze dat meer dan tien jaar keer op keer kunnen uitbrengen.

Ze zijn een beetje gelijk die mens Milow op die manier. Behalve dat ik dat ene liedje van Milow tegelijkertijd slaapverwekkend én irritant niet goed vind, natuurlijk. Maar hey, da’s persoonlijke smaak.

Zodus: mijn madam gaat op 18 december, als ‘t God en Proxmus belieft, naar Coldplay. En ze zoekt zeker nog één iemand om mee te gaan.

Doe mee met de conversatie

12 reacties

  1. Ik ga dus ook, als die ticketdinges niet tegenwerkt, en heb het ook al opgegeven om iemand te vinden die meewil. De meeste mannen die ik ken vinden Chris Martin maar een zagevent.
    Maar Coldplay live is echt wel goed.

  2. Ik ben ook in blijde verwachting van perikelen op de ticketingserver morgen. Ik zou nu eigenlijk toch wel echt eens graag gaan. Maar ik heb weinig hoop, eigenlijk.

  3. Milow / Tom Helsen bedoel je? Of zijn dat twee aparte mensen? Ze delen in ieder geval één stem en een slaapverwekkend slecht liedje.

  4. Bwah. Niet alle mannen vinden Coldplay slecht hoor :-). Ik vind wel dat Chris Martin niet zo toonvast is en zelfs valse noten produceert “live”, maar dat neemt niet weg dat ik ze “live” best goed vind (en op cd ook uiteraard).

  5. en ja hoor, teleticketdinges werkt natuurlijk niet. “this coupon code has already been used”. Bedoelen ze dat er welgeteld 1 iemand een ticket kan kopen vandaag?

  6. Discriminatie! En vanochtend maar zoeken op Proximusgfsmbrl aangezien ik hier 22/09 had gelezen 🙂 Als ik er morgen geen te pakken krijg kan uw madam mijn dochter meenemen. Dan spaar ik met plezier mijn geld voor iemand die géén duet met Rihanna op zijn nieuwe plaat heeft.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.