Vier!

O ja: ik ben erin geslaagd om het aantal schermen aan mijn computer op het werk op te drijven naar vier, ha!

De laptop zelf doet 1440×900, rechts daarvan staat een kleine Philips die 1280×1024 doet, daarnaast een portrait HP die 1050×1680 presteert, en links van de laptop een Samsung met 1920×1080.

‘t Is interessant om zien altijd, wat applicaties en websites doen in zo’n smalle portraitresolutie.

De computer kan het niet zo hard meer trekken, heb ik de indruk, maar ‘t is voor de rest wel leutig, en uiteindelijk de moeite waard. (Al kan het ook aan Lion liggen, die traagheid: sinds die erop staat, is het alsof ik voortdurend te weinig geheugen heb. En dat Flash alles nóg meer op zijn gat doet vallen dan vroeger.)

18 reacties op “Vier!”

  1. Pingback: Facebook
  2. Tja, Lion… Ik heb een zware Macbook Pro en sinds Lion is die echt traag… Opstarten duurde voor Lion maximum 30 seconden, nu zit ik zeker aan de 2 minuten… En dat voor een peperdure computer… Heb al spijt van de upgrade om eerlijk te zijn…

  3. Jullie zouden intussen allemaal toch al moeten weten dat die traagheid na een upgrade niet aan de hardware, dan wel aan Apple’s business plan ligt: bij elke upgrade wordt er bewust voor gezorgd dat oudere hardware (= meer dan een jaar oud) niet meer mee kan, zodat men verplicht is een nieuw toestel te kopen – en laat Apple nu net elk jaar een nieuwe versie uitbrengen.

    En zeg maar dat het allemaal leugens zijn, iedereen die al eens (gewild of ongewild) een upgrade uitgevoerd heeft op een idevice weet dat het klopt. En de fans trappen er toch in, en lopen meteen weer met een zak geld naar de Apple store.

Reacties zijn gesloten.