Een regering begot

We hebben er eentje, joechei hoera.

Ik heb er geen echt zware opinie over, nee. Maar ik vind het wél ongelooflijk fantastisch dat Vlaanderen alleen maar op zijn achterste poten staat omdat de premier niet goed genoeg Vlaams spreekt: ik herinner mij levendig dat Boy George ontkende dat hij iets anders dan een Echte Heteroseksueel was echt waar serieus.

En verder: tgo ja. Hoeveel bevoegdheden zaten er eigenlijk nog federaal en niet Vlaams en/of Europees?

Van wat ik het gevolgd heb, heb ik de indruk dat we in België wat minder toegegeven hebben aan de banken en de andere mensen die het in de eerste plaats verkloot hebben, en ik vind dat precies een goede zaak, denk ik.

En het is ook wel fijn dat ze voor comic relief gezorgd hebben in de regering. Servais Verherstraeten en Hendrik Bogaert: steek die mannen in één appartement en maak er een tv-serie van. Servais in de rol van Walter Matthau en Straffe Hendrik in de rol van Jack Lemmon!

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Er zitten er in de regering toch ook twee die nog uit de kast moeten komen, dus op dat vlak is er toch nog een beetje werk.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.