Djutoch!

Jaja, ik weet het, #clubmedonsgatindebotergevallen, maar toch: ’t doet pijn, als we hier rondkijken en er lopen gelijk honderd kinderen rond, en die zijn zich allemaal kapot aan het amuseren, en wij zitten hier zonder die van ons.

Kinderen

Want serieus, ze moeten er mij niet voor betalen om te liegen: het ziet er hier het paradijs uit voor kinderen. Als ik het kon betalen, ik reserveerde meteen voor de paasvakantie.

Van 4 tot 10 is er de Mini Club Med, een afgesloten tuin met een eigen zwembad, en zitten ze nog eens in leeftijdsgroepen waar ze samen dingen doen, van boogschieten en voetbal en dingen met kamelen en spelletjes en verkleden en zo. Ik zie Anna en Jan en Louis daar zó tussen lopen, mijn hart breekt gewoon.

Kinderen

En dan doen ze allemaal dingen die ze tonen aan de rest, een circusvoorstelling bijvoorbeeld, of zoals vanmiddag, waar de kinderen een grote optocht in elkaar gestoken hadden, en dat iedereen was verkleed en dingen.

Optocht

Optocht

En Zelie, die zou haar hart kunnen ophalen in de Junior Club Med (van 11 tot 17, ook in groepen onderverdeeld), met circus (op de trapeze! gelijk d’echte!) en paardrijden en tennis en… aargh.

Optocht

Optocht

Optocht

*schudt vuist* Als we dan nog eens een reis gratis aangeboden krijgen in februari, kan dat niet wachten tot een schoolvakantie en dat de kinderen mee kunnen?

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.