Windows Phone 8: do want

Ik ga te weinig geld hebben, vrees ik, om naar Microsoft te smijten.

Ahem. Als ik nu eens beloof om elke week te zeggen hoe goed ik Microsoft wel vind en hoe content ik ervan ben, zou ik dan nog eens zo’n Windows Phone gratis krijgen, gelijk die Lumia die ze mij gegeven hebben? 🙂

6 reacties op “Windows Phone 8: do want”

 1. Ge hebt nog geen halfjaar geleden ene gekregen!

  Filmke was wat lang, heb dus niet gekeken, maar zijn er zo grote hardware vernieuwingen dat je een nieuwe telefoon wilt? Upgrade gewoon uw lumia, da’s toch nog een proper toestel?

 2. Juist. Nu wordt duidelijk waarom je altijd zo verdacht positief doet over Microsoft, terwijl je anders wel blijk geeft van gezond verstand en een goed inzicht in de dingen.

 3. Verdacht positief, dat is dan waarschijnlijk codetaal voor “weigeren te zeggen dat Micro$oft Winbl0ws een complete ramp is en uw computer vol met virussen zet”, juist?

  Allez jong, of ik iets gratis krijg of niet, dat gaat mij echt niet van gedacht doen veranderen hoor.

  Er zou nog dat aan mankeren, jongens toch.

  Aan de andere kant, als ik iets gratis zou kunnen krijgen dat ik graag zou willen door te zeggen wat ik er eerlijk van vind: ik zou zot moeten zijn om het niet te doen. 🙂

 4. hmmm, maar als je een telefoon koopt van €400 en na 6 maand is er nog steeds geen internet sharing beschikbaar,
  er geen upgrade mogelijk zal zijn naar WP8
  en de ontwikkeling van apps voor WP7.5 nu zeker zal opdrogen

  dan vind ik dat niet zo fair en more evil dan wat Apple doet

 5. Het is natuurlijk maar hoe ge ‘t noemt natuurlijk. Ik heb zogezegd ook iOS 5 op mijn iPhone, maar geen Siri. En de iPod touch, die kan ik ook al een tijd niet meer upgraden. En sins Snow Leopard kan ik ook geen PowerPC dingen meer doen werken op al die macs hier in huis.

  Microsoft heeft altijd al gekozen voor extreme backwards compatibliteit, en zich daarmee ongetwijfeld veel miserie op de nek gehaald%.

  Als ik het goed begrepen heb, is het verschil Windows Phone 7 – Windows Phone 8 zowat het verschil tussen Windows 95 en Windows NT 4: ‘t is eigenlijk een totaal ander platform.

  Ik vermoed dat ze genoeg baat zien in WP8 dat ze er het a href=”http://en.wikipedia.org/wiki/Osborne_effect”>Osborne effect bij willen nemen. Dat trouwens absoluut niet eens zo lang zal duren: de snelheid waarmee mensen nieuwe toestellen kopen — zelfs als ze een paar honderd euro kosten — is tegenwoordig redelijk fenomenaal hoog.

Reacties zijn gesloten.