Auto kapot!!

De auto is kapot! Kapot!!!

Vanmorgen gaf hij de geest, en de garagemens zei dat er bij de duizend euro kosten aan zijn, voornamelijk omdat hij zowat volledig uit elkaar moet gevezen worden en dan, na vervanging van een minuscuul goedkoop stuk, weer in elkaar moet gebricoleerd worden. 

Gnyaaaargh. 

Okay, die auto is ver voorbij zijn planned obsolescence-periode, maar toch. Er is weinig waar ik nu even weinig zin in heb dan in geld geven aan een andere auto om onze lelijke oude Fiat Multipla-oud-model te vervangen. 

Vooral omdat een andere wagen er één moet zijn waar plaats is voor zes mensen en bagage, en dat dat allemaal zo enorm veel geld kost. En neen, klapstoeltjes met een keuze tussen koffer of passagiers is geen optie.

Zucht, zucht, zucht. 

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. Ik hoor grote gezinnen al eens lovend spreken over de Dacia Lodgy. (Vanaf 13.500 euro voor zeven zitplaatsen, als ik dat goed gezien heb, zo snel.) Mijn Fiat 500 met plek voor twee normale en twee eerder kleine mensen kostte al een pak meer geld…

    1. Haha das wel waar, maar praktisch dat dat ding is en er zijn nog zo lelijke eendjes he! Vervelend dat je voor onverwachte kosten staat. Je kan misschien bij de VAB voor een tweedehandse gaan?

  2. Doordat ze met voorsprong zo onnoemelijk veel lelijker zijn dan de verzamelde concurrentie, gaan die dingen nog collector’s item worden, let maar op! 🙂
    Budgetvriendelijk idd Dacia Lodgy, Citroën Berlingo Multispace etc.. (of tweedehands monovolumer, bestelwagen..)

  3. Wij doen het met onze 4 kinderen met een van-het-vorig-werk-overgekochte Peugeot 807. Moest ik nu een nieuwe moeten aanschaffen zou ik eens serieus kijken naar een VW Caddy Maxi.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.