Back to the future

Alles komt terug!

Gisteren vroeg Sandra wat we zouden kunnen eten, en ik vermoed dat het is omdat ik naar Blake’s 7 aan het kijken ben, maar ik dacht ineens: avocado met garnalen!

Recept: avocado, garnalen, peper, zout, limoensap. Mengen naar goesting. 

Het ziet er niet uit (vergeef mij ook de telefoonfoto), maar ik vond het fantastisch lekker, en de kinderen ook:

Avocado

Mag vanaf nu in de vaste rotatie, vind ik. 

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Ik ben dol op advocado’s. Ik eet die dingen gewoon puur of met een heel klein beetje zout erover. De combinatie met garnalen is perfect. Een jarenzeventigklassieker die ik ook nog altijd mis: zo’n hele gekookte zalm met een klets coctailsaus, en dan ingemaakte witte asperges in hamrolletjes er rond en zo 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.