Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Had laatst een mooie op het werk. In het Engels werd een lening aangeboden van 20 miljoen dollar tegen een interest van “1,5 % per ear” In de computervertaalde Franse versie onderaan de mail werd dat “1,5 % par oreille”.

    1. Hier ook een leuke op het werk. Ik krijg een telefoon en de stem aan de lijn vraagt om de ‘managing director’ te spreker. Ik antwoord dat hij ermee spreekt, waarop ik “arh, ehmm…can I speak to a male managing director?” als antwoord krijg. ‘k Heb hem doorverbonden met mijn collega maar hij was helaas te laat om de telefoon te beantwoorden en zo heb ik dus nooit geweten wat hij precies probeerde te verkopen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.