Ik wíst het!

We hadden een frigo moeten kopen met een ijsmachine in! Ik heb mij een tijd geleden zo’n Boston shaker gekocht met alles erop en eraan, en nu zou ik elke dag cocktails willen maken, maar daar kruipen dus industriële hoeveelheden ijs in!

Gecrushed ijs om het glas koel te maken, ijsblokken om te shaken, en voor ge ’t weet zijn al mijn ijsblokken op. Dilemma: ik drink hoedanook zeer veel koude drank: zou het niet gewoon economisch voordeliger zijn om een ijsmaker te kopen in plaats van ofwel mijn drank in de frigo te zetten, ofwel ijsblokken-in-bulk te kopen? (Mijn drank in de frigo neemt trouwens alle plaats in, en we hebben geen diepvriesruimte voor zakken ijsblokken.)

Nee, ik denk dat iedereen hier gelukkiger zal zijn met iets dergelijks in huis:

Ik denk het wel. Denk ik.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.