Nog een geluk dat we verzekerd zijn

Er is er hier vandaag eentje naar de orthodontist geweest, en ’t is redelijk ingrijpend nieuws: eerst moet zijn kaak verbreed worden om er meer tanden in te krijgen, en dan moet zijn kaak verlengd worden, en dan nog eens blokjes.

Drie! apparaten na elkaar, tss.

En dat nu dat de oudste juist van haar blokjes af is begot.

Verder is het hier allemaal in elkaar aan het lopen, de dagen en de uren: ik moet hard nadenken om te weten welke dag van de week we zijn, mijn slaap- en waakpatroon is nog vreemder dan anders: ’t zal raar doen, mijn eerste werkdag, denk ik.

Nog een week of zo, als ik me niet vergis: eerst nog nieuwjaar vieren, en dan is het bijna weekend en daarna is het weer school en werk en alles. Voor het eerst sinds lang ook: werk voor alletwee, en dat het nog niet zo duidelijk is wat voor gevolgen dat allemaal gaat hebben voor de dagelijkse routine.

Jaha, spannend.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.