Doe mee met de conversatie

12 reacties

 1. Ik moet je helaas gelijk geven. Het kan nog beschamender dan een pandapak, moet PVDD hebben gedacht… En daar hebben ze dan € 1.000.000 voor betaald, van belastinggeld nota bene.

 2. Waarschijnlijk een actie zodat ze Van Den Driessche zijn handen kunnen zien op kantoor (voor hij alweer ongevraagd en ongewild vrouwen bepoteld en betast).

 3. De linkse frustratie druipt er letterlijk weer vanaf… t Is eens iets anders dan teletubbies of bob de bouwer he. t Moet hoog/diep zitten dat zulke banaligheden een verspilling van virtuele ruimte waard zijn.

  1. Mijn reactie is alvast niet ingegeven door ‘linkse frustratie’, ik heb op de N-VA gestemd. En over verspilling en banaliteiten gesproken : als de N-VA € 1.000.000 besteedt aan deze campagne, dan is dat geen banaliteit, in de eerste plaats niet voor de N-VA.

  2. Banaligheden? Banaliteiten of onbenulligheden eens proberen misschien. En gelukkig is de virtuele ruimte zo groot dat zelfs de N-VA die niet gevuld krijgt met zijn onbenulligheden.

  3. Wat moet uw wereld heerlijk eenvoudig zijn als die bestaat uit foute linksen en goeie rechtsen. En wat moet het heerlijk zijn om van daaruit lekker boos en verontwaardigd te blijven. Bericht aan uw planeet: de realiteit is complexer dan dat. Beter nog: uw planeet is niet de realiteit.

 4. mij komt het over als een handhygiëne campagne voor als ge urinegeel op uw handen hebt. Louis Ide zal er dus waarschijnlijk achter zitten: hij is nu eenmaal ziekenhuishygiënist.

  pipi-pollekes : not done…

 5. Vuijlsteke toch ,wat heb je nu gedaan
  het internet vol gezet met leugens
  ik heb je tekst eens gelezen over mij van 2009
  kun je dat staven Vuijlsteke, ik schrijf je naan zo graag omdat de naam echt iets voor u is , en daarbij de enige waarheid die je over jezelf schrijft.
  Ken je trouwens de oorsprong van je naam
  U BENT GEDAGVAARD , Vuijlsteke
  Jaja ik ben terug

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.