Koud

Dit is onze keuken toen er nog een deur en een venster in zat. Buiten koud, binnen warm. En een trap naar boven die niet af te sluiten is:

een

Nu is het venster en de deur er uit. Het vriest niet meer, maar ’t is toch ook niet echt warm. Het meesterplan was iets dergelijks te doen met plastiek van boven tot onder:

twee

Het zou niet alles tegenhouden, maar met een dubbele laag plastiek zou het toch iéts moeten schelen.

De keuken ziet er nu zo uit:

Of, schematisch:

drie

Ja, ik weet ook niet goed waar ze met hun christelijke gedachten zaten. 🙂

’t Is niet zo erg want het vriest niet of zo, maar ’t is dus wel redelijk koud, nu.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Ik kan het mij zo voorstellen. Voel de koude al tot hier. Wij wonen ook in een oud, zij het geheel vernieuwd huis. (Ik veronderstel dat dit bij jullie ook het geval is) : en het duurt écht lang voor zo’n huis de warmte van buiten binnenlaat ! Oké, niet echt troostvol, ik weet het. Ik wou gewoon heel solidair zeggen dat ik het mij o zo kan voorstellen !

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.