Winding down

Er zijn geen seizoenen meer, Kerkelijke feestdagen komen en gaan zonder veel waarschuwing of gevolg, en nieuwjaar heeft ook niet meer het magische dat het vroeger had.

Het ritme van het schooljaar, da’s zo ongeveer het enige dat er nog is.

Met het einde van het schooljaar stoppen de kooklessen. Niet dat ik daar niet graag naartoe ga, integendeel, maar ik ben toch blij dat het gedaan is. Donderdag gaan we nog eens allemaal samen eten, en dan ben ik een paar maanden de donderdagavond weer gewoon thuis.

Met het einde van het schooljaar is ook het quiz-seizoen gedaan. Niet dat ik dat niet graag doe, helemaal integendeel, maar ik ben ook opgelucht dat het vandaag de laatste keer was. Elke maandag weer thuis.

En met het einde van het schooljaar is ook het schooljaar gedaan. Het zal mij vreselijk benieuwen wat de kinderen gaan doen: volgende week beginnen er al examens.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.