Fail

Hallo vanuit het hospitaal!

Het was vanmorgen operatie! Om niet één, maar twee stents te plaatsen, tussen mijn nieren en mijn blaas. Ja, ’t is lastig en het doet pijn en zo (meer details op de wikipediats), maar als het zou kunnen helpen, waarom niet?

Wel: helaas. ’t Is niet gelukt. Er zijn naar het schijnt door een heel team heroïsche gevechten geleverd in mijn urineleiders, maar het is niet gelukt om zelfs maar in één van de twee een stent te wurmen. De dutsen zijn helemaal vervormd en opgekruld en alles, en harder proberen zou alleen maar tot perforaties leiden en dan zijn we nog verder van huis.

En zodus kan ik niet naar huis vanavond, lig ik nog een nacht op observatie, en zal het alsnog wat rapper dialyse worden.

Them’s the breaks.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.