Ik heb kinderen cocktails gevoederd vandaag, en gij?

Het is vandaag retoricabal op school, en onze dochter gaat daar naartoe, en nog beter: ze organiseert een pré-bal, bij ons thuis.

Ik ben zo fier als een gieter. Ze  waren met acht of negen of zo, muziek en babbelen en dansen en drinken, en dan naar het bal zelf. Voor de okkasie waren er hapjes en chips en drank — de overgrote meerderheid niet-alcoholisch, maar aangezien ze allemaal wettelijk mogen, en aangezien ze (ik spreek alleen van de meisjes die ik persoonlijk ken, maar ik ben gerust in de rest) er ook allemaal verantwoordelijk mee omgaan, was er ook één alcoholische cocktail.

Met absinthe en zelfgemaakte Earl Grey-siroop en limoensap, op ijsblokken en versierd met dille en komkommer. Enorm zeer lekker, voor zover ik zag. Maar wel een beetje overschat van hoeveelheid: ik heb nog de overgrote meerderheid over, we zullen dit weekend gewillige slachtoffers moeten zoeken:

En nu is het 23u en zijn ze naar de Vooruit. Ik kijk al naar uit naar de wilde verhalen morgen, en had ik al eens gezegd hoe enorm content ik ben van onze kinderen en in deze specifiek van onze oudste?

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.