Medisch bulletin

Ik ben een medisch mysterie! Bij de nefrologen is het niet duidelijk wat er aan de hand is, en bij de urologen ook niet, en vandaag is er dan toch maar niet Ingegrepen maar misschien morgen wel, ik zal een telefoontje krijgen als de resultaten van de testen binnen zijn.

Zót: het leek wel alsof ik een halve liter bloed heb gegeven vandaag, en voor de urinetest hebben ze met twee een kwartier zitten zoeken hoe de gevraagde onderzoeken precies in de computer moesten gestoken wprden, ‘t moet zijn dat er zeer esoterische dingen gevraagd werden.

Het kan zijn dat ik me vergis, maar ik heb trouwens de indruk dat het nu veel beter gaat dan gisteren. Wie weet gaat alles wel vanzelf over. Niet dat ik het verwacht, maar een mens weet nooit. 🙂

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. De nefrologen en urologen werken sinds 2011 in hetzelfde dossier. Geen wonder dat ze samen spannen.
    Na de nefrologen zijn de urologen nog niet lang met de vernieuwde versie van het dossier aan de slag. Dat verklaart misschien hun zoektocht. 🙂
    Goed te lezen dat het weer beter gaat! Courage!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.