Dat was even schrikken

Facebook lag een tijd half uit, en ik geraakte niet meer binnen op mijn eigen weblog. Gelukkig heb ik ook nog Allerlei Omwegen en ben ik er uiteindelijk toch in geraakt, maar toch: niet goed voor de bloeddruk.

Ondertussen is Facebook ook terug, zie ik. ‘t Zijn dingen van die outages. Op het werk laat de electriciteitsmaatschappij ons weten dat er gaat gewerkt worden in de de straat en dat we een tijdje op een noodgenerator gaan zitten. Zoals onze interne dienstmededeling het zei:

Er wordt een noodgenerator geplaatst die tijdens de werken het ganse gebouw van stroom kan voorzien.
Deze generator dient echter te worden gestart/verbonden ‘s morgen om 8u00 en ‘s avonds wordt deze losgekoppeld zo tussen 17u00 en 18u00 (naargelang de werken vlotten).
Dit houdt in dat er die dag 2 * een half uur géén stroom zal zijn.

Mijn laptop overbrugt dat wel, en ik kan via 4G op de interwebs, maar toch: dat ze dat gewoon wegens “het kan niet anders” een uur kunnen afleggen, ‘t zijn dingen. Niet dat ik weet hoe ze het anders zouden moeten doen, maar toch.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.