Xander De Rycke houdt het voor bekeken

U i t s t e k e n d .

Nee echt: zeer, zeer goed. Ik heb maar een paar keer luidop gelachen, maar ik denk ook niet dat het de bedoeling was om te schaterlachen.

Ik las een recensie die zei dat het niet grappig is als iemand zijn gram wil halen op een podium. De recensent had het dan specifiek over het stuk waarbij De Rycke durfde! te beweren dat Bevergem niét de alleenverdienste zou zijn van Bart Vanneste, maar eerder van de scenarioschrijvers en de regisseur en de acteurs die wél acteerden. En over het stuk waar De Rycke de schrijvers van Tegen De Sterren Op verwijt dat ze moosen met het talent, dat ze drijven op de gemakkelijkste humor gebracht door uitstekende acteurs.

Hij heeft meer dan gelijk. Dedju. Net zoals hij over zeer veel andere dingen in Houdt Het Voor Bekeken gelijk heeft.

Ik houd — no homo — van Xander De Rycke.

En bekijk ondertussen ook nog eens Oscar:

En koop ticketten voor als hij nog eens in een zaal in uw buurt komt.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. ik heb de recensie ook gelezen: geschreven door Tom Heremans. Vroeger kon ik hem wel pruimen. Humor en al. Maar tegenwoordig heeft alles een zuur randje bij de man en neem ik zijn stukjes met een flinke korrel zout.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.