Links van 24 september 2017 tot 26 september 2017

(703) Xenia Fox- My ALIEN ENCOUNTER That Wasn’t a Dream, Relaying Messages in Lucid Dreams – YouTube
I am legally changing my name to first name Xenia, last name -Fox this year. I will be a rich and famous billionaire for 24 talents/near future careers. Perfection is the fun journey of forever expanding potential as long as the being never gives up and is always productive.

De aangekondigde dood van Witte de With – De Groene Amsterdammer
Dat zij zich al 26 jaar inspannen voor een kritisch discours, dat zij een open oog hebben voor ‘diversiteit’, dat er allerlei kunstenaars ‘van kleur’ in de zalen zijn vertegenwoordigd, het mocht wat. Daarin is het instituut juist pervers, aldus de activisten: ‘Het is niet de eerste keer dat een in hoofdzaak witte culturele instelling de kritiek van Zwarte en niet-Zwarte Mensen van Kleur afzwakt door zich die kritiek op hetzelfde moment eigen te maken, te co-opteren, in een poging zich zo immuun daarvoor te maken.’

Publishing with Apache Kafka at The New York Times | Confluent
This article describes a new approach we developed to solving this problem, based on a log-based architecture powered by Apache KafkaTM. We call it the Publishing Pipeline. The focus of the article will be on back-end systems. Specifically, we will cover how Kafka is used for storing all the articles ever published by The New York Times, and how Kafka and the Streams API is used to feed published content in real-time to the various applications and systems that make it available to our readers.

Helaas ben ik geslaagd voor de lerarenopleiding – De Standaard
Gemotiveerd begon ik drie jaar geleden aan de lerarenopleiding secundair onderwijs aan de HoGent, met als vakken muzikale opvoeding en wiskunde. Ik voelde van bij het begin dat de opleiding niet was wat ik hoopte. Al snel zag ik de motivatie bij medestudenten en mezelf verdwijnen. Ik zocht naar positiviteit en creativiteit in de opleiding. Iets wat vooral bij de lectoren en de organisatie ver te zoeken was. Hoe is het mogelijk dat een opleiding die draait rond onderwijs, de zin voor lesgeven doet verdwijnen?

Michel moet klaarheid scheppen | ericvanrompuy.be
In Vlaanderen zoekt de grootste partij systematisch de polarisatie op met de vreemdelingen, de vakbonden, de Walen en de andersdenkende politieke partijen en verenigingen. N-VA staat voor een model van tweedracht: zij en de rest. Dit staat haaks op het DNA van CD&V. Als meerderheidspartij worden wij meegesleurd in een samenlevingsvisie die de onze niet is. Wouter Beke sprak vorige week over N-VA als een VB-light. Deze week kregen we met het optreden van Francken hiervan het zoveelste bewijs. SHAME ON YOU, Mijnheer Francken. Hoelang nog?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.