I once was lost, but now I’m found

Ik liep al een tijd rond met de dwanggedachte dat ik dringend Mousline wou eten.

Nature_0

Mousline: een halve liter water/melk met muskaatnoot en peper en zout doen koken, 200 ml kamertemperatuur melk/water toevoegen, aardappelvlokken in kappen, roeren, een minuut of twee laten staan, hey presto! de beste puree ter wereld.

Ik dacht dat er in de Colruyt wel zou zijn, maar ik vond ze niet, ondanks zeer hard zoeken. Gezocht op de website van Colruyt: blijkt dat ze het wel degelijk in huis hebben.

Volgende keer in deColruyt weer gezocht, weer niet gevonden.

En toen had ik een geniale ingeving: in de MyColruyt-app kunt ge een boodschappenlijst maken en dan sorteren op volgorde van winkelindeling (als ge de pijlen op de vloer volgt, dus).

Eerst Mousline toegevoegd, en dan biefstuk en aarbeienconfituur. Biefstuk is in het begin, confituur op het eind. Mousline lag ertussen. Score! Cola toegevoegd (ongeveer halfweg de winkel): vóór Mousline. Oikos toegevoegd (ongeveer halfweg tussen Cola en confituur): ná Mousline. Mayonaise (ongeveer halfweg tussen biefstuk en Oikos): ná Mousline. Hm. Peperbollen (halfweg tussen Cola en mayonaise): ná Mousline.

Dus Mousline moet ergens tussen de Cola-rayon maar vóor de volgende rayon waar de kruiden staan.

Het heeft nog een tijd geduurd voor ik ze vond: in de dwarsrayon, ergens na de rijst, maar helemaal onderaan links op een schap. Er waren nog twee dozen. Ik heb er één gekocht, en ik heb al spijt dat ik die andere heb laten staan.

3 reacties op “I once was lost, but now I’m found”

  1. Er lopen in de Colruyt anders ook heel vriendelijke mensen rond die u met plezier vertellen waar ge dit had kunnen vinden. Niettemin goed gevonden !

  2. Bij ons vaak redding voor bij ‘het moet snel vooruit gaan kost’. Je moet je geen zorgen maken, ze hebben het er elke keer als ik het nodig heb (Colruyt SAB). En bij de rijst/graantjes/quinoa/noedels… is toch niet zo’n vreemde plaats? (al had het ook bij de pattatjes kunnen liggen natuurlijk)

Reacties zijn gesloten.