Elektriek kapot

Dát was raar. Plots vielen de twee monitors op mijn bureau uit. Geen zekeringen gesprongen, maar wel de stopcontacten op mijn bureau kapot. Bovenop mijn bureau, die onderaan werkten wel nog.

En een half uur later viel de wifi uit wegens de helft van de stopcontacten in de living kapot.

En dan viel plots mijn computer uit. En nog een kwartier later viel de TV uit. En vijf minuten later was alle electriciteit weg. In ons huis, en in de hele straat.

Het internet op de telefoon wist mij te vertellen dat er in Gent in onze straat en in de straat aan de overkant van de straat een panne was, en de overburen waren al op verkenning geweest en hadden mensen zien werken in een put — iets met fasen die gekruist waren of zoiets, ‘t klonk allemaal zeer onveilig.

We zijn dan maar wat vroeger naar de cinema vertrokken.

maxresdefault

Coco is trouwens zeer hard aangeraden.