Lewis had done grocery shopping

Het zit al sinds maart in mijn linker vestzak: een (kwart blad van een) verhaal van een lafhartige aanval, en dan mensen in het bureau van de burgemeester die naar iemand kijken en vragen of ze naar de herdenkingsdienst willen gaan, waarop David helemaal aangedaan is en er iets is met al dan niet gearresteerd kunnen worden voor geweld en teruggaan naar het dorp, mischien voor een beetje peis en vree? En dan komen er kinderen en is er iets met de dokter en een ondervraging en dan had Lewis boodschappen gedaan en vroeg hij of het OK was dat hij iets deed en dan was er misschien iets met eten klaarmaken, en dan waren mensen samengekomen voor misschien die herdenkingsdienst, en dan was de burgemeester en een aantal andere

grocery shopping1

Nee, geen idee. De achterkant maakt mij ook niet veel wijzer: citroen, look, 350 gram mozzarella, 1.5 cup rozemarijn?, kerstomaten, keukenpapier en keukenpapierhouder, zure room, roomkaas, crackers, misschien drank?, pijpajuinen, vuilzakken en een tandenborstel.

Ik ga ervan uit dat iemand hapjes maakt voor een feestje, misschien een Engelstalige student die hier al een tijdje is (anders zou hij nooit “vuilzakken” schrijven)? Maar verder: your guess is as good as mine.

grocery shopping2

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.