Maar allez

Het is zaterdag, en ik had dit al staan in het kruiswoordraadsel:

xword

Ik had ALLOWEDIN gevonden omdat de tip was “answer found elsewhere“, en dat ik al door had dat dat betekende dat het antwoord een vraag was, ’t is te zeggen, ????EDIN had ik al, en bij 38 down stond er “Allowed in”. En de tip voor 38 across is “Something to leave at the post office … or a hint to this puzzle’s theme?”, en “?????INGADRESS” had ik al, en dat kan alleen “FORWARDINGADDRESS” zijn, maar daar zijn niet genoeg plaatsen voor, en 38 down is… hang on… 38 down is “Allowed in”.

Dan is het antwoord op 38 down misschien wel “44ACROSS”? Kan dat, cijfers in een kruiswoordraadsel? Euh ja dus:

xword2

Gniii.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.