Serieus?

Uit eerlijke nieuwsgierigheid: is er nog iemand tegenwoordig die wakker ligt van zijn Klout-score?

Ik kreeg daarjuist een bericht in mijn mail dat ik dringend moest gaan kijken omdat er nieuwe updates waren!!

Ik klik op die link — ik ben een gemakkelijke mens daarin, ze mogen mij altijd iets nieuws vertellen, en wat begroet mij op klout daht cahm? Een mevrouw in volle grand mal, in het midden van een reclamefolder van Dunaldi, dacht ik op het eerste gezicht.

klout1

38!!!! schreeuwt die mevrouw het uit, in paroxismen van orgiastische extase! I CANNOT FUCKING BELIEVE IT!!! lijkt ze wel te zeggen, NU IS MIJN LEVEN COMPLEET!! ik kan mijn werk opgeven en in de sociale SM media gaan!!!!!

klout

IK!! HEB!! 38!!! KLOUTS!!! ACHT! EN! DERTIG! KLOUTSEN!!!!! omfg omfg omfg omfg omfg omfg 38 38 38 38

klout

Brave mensen: dit is niet, herhaal, niét een beeld dat mij aanzet om die Klout open te smijten. Maar ach, omdat ik toch al in de buurt was: toch eens gaan kijken. Dit is wat Klout over mij weet:

  • You are effectively using social media to influence your network across a variety of topics
  • You engage with influencers but focus on friends
  • You have the ability to generate actions and discussions
  • You have built a good size network that is highly engaged
  • You haven’t been influenced by anyone recently
  • You are a thought leader in your industry. Your followers rely on you, not only to share the relevant news, but to give your opinion on the issues. People look to you to help them understand the day’s developments. You understand what’s important and what your audience values that.

Ik vraag mij af hoeveel focusgroepen ze gedaan hebben om hun boodschappen zo te laten klinken. Want uiteindelijk komen ze allemaal neer op “ge zijt een virtuele nul, ha ha, veels en veels te weinig geretweet, pipo” en ook wel op “ga wat meer op de twitters en zorg ervoor dat ge wat geretweet wordt, dwazen aap”.

Tch. ‘t Zal lang duren voor ze mij daar nog eens terug zien.

Of nee, wacht, eerst nog even aangeven dat ja, mijn fijne collega Jan inderdaad influential is over Justin Bieber:

klout

3 reacties op “Serieus?”

Reacties zijn gesloten.