Het weekend

‘t Is in orde ingezet: Jan heeft uitstekend gevoetbald — 8-11 gewonnen tegen AA Gent!

Voor de rest was het allemaal onduidelijkheid: Zelie moest naar de scouts, wou dat Jan en Anna meegingen, maar die moesten eigenlijk niet mee, en dan bleek dat zijzelf eigenlijk ook niet echt moest, en dat het niet duidelijk was waar en wanneer, en dat het ook niet duidelijk was tot hoe lang. (Uiteindelijk gingen wij naar een verjaardagsfeest om 19u, en wisten we pas ergens na achten dat ze thuisgeraakt was: ‘t zal haren besten dag niet zijn, morgen!)

Anna maakte er een drama van dat ze niet naar de Fnac mee mocht rijden met Jan en Sandra (ik had een cadeaubon gekregen en die aan hem gegeven, hij wou al lang een boek gaan kopen), maar hey, Anna wil niet met de fiets rijden — ze moet maar leren fietsen als ze mee wil. (De andere drie konden aan haar leeftijd al een eeuw fietsen, zij zat gewoon veel liever achteraan op de fiets bij Sandra. En dat begint nu te steken, natuurlijk.)

Morgen is het Bellewaerde voor Sandra en de kinderen (en Kris en zoon en vriend). Ik blijf thuis, en ik ga nog een beetje werken.

En een lamstajine maken voor ‘s avonds.

En ik ben niet samenhangend want ik kan geen pap meer zeggen, om geen aantoonbare reden.

Één reactie op “Het weekend”

Reacties zijn gesloten.