Toiletetiquette

Ik kan er met mijn hoofd zeer zeer moeilijk bij, wat sommig mensen soms denken.

Het was feestje. Meer dan 50 man, en één toilet. Een toilet waarvan de deur niet op slot kan, dus dat wil zeggen: acrobatische gymnastiek om tegelijkertijd naar het toilet te gaan en de klink vast te houden en naar boven te duwen, want oh ja: mensen weten niet hoe zich te gedragen aan een toiletdeur.

Hoe moeilijk kan het zijn? Dit is wat ik verwacht:

Asset 1@2x.png

Maar neen. Dit is waar het onvermijdelijk op uitdraait:

Asset 7@2x.png

Of, eigenlijk:

Asset 8@2x.png

Of ook:

Asset 9@2x.png

Aaaargh!

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Ik ben dit probleem al wel tegengekomen, en dan vraag ik gewoon een vriendin om even voor de deur te gaan staan. Simpele problemen vragen om simpele oplossingen 😀

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.