Géén wegwerpgerief

giroflex.jpgIk heb een uitstekende bureaustoel: een Giroflex 64, in het leer, met een hoofdsteun en armsteunen.

Hij ziet er een beetje uit gelijk de stoel op de foto maar niet echt, want ik heb de mijne al bijna tien jaar, en het is dus een ouder model.

De reden van die exacte bureaustoel was dat ik enorm content was van de stoel die ik bij Namahn had, de vorige keer dat ik er werkte.

Tien jaar trouwe dienst, tot hij vorige maand plots zeer luid KLAK zei, er een stuk metaal uitsprong, en hij vast zat op zijn laagste en meest achteroverleunende punt.

Het was een zeer dure stoel, dus toch maar eens gekeken of hij kon gerepareerd worden: naar de website van Giroflex, een formulier ingevuld, foto van het stuk dat er uit gesprongen was, verzonden.

Ik had er niets meer van gehoord.

Dacht ik.

Want toen keek ik mijn voicemail na, en ziet: een bericht van iemand van de firma, die mij vroeg om terug te bellen met nog wat informatie om een sluitende offerte te kunnen opsturen.

Wat ik gedaan heb, en wat hij zal doen gebeuren. Het probleem (KLAK en stoel plots helemaal achteruit) was de meneer aan de telefoon redelijk bekend, en ik dacht dat ik begrepen had dat hij precies wist hoe het moest opgelost worden.

Nu maar hopen dat het niet te duur wordt.