Cadeautip

Elk jaar begin ik ruim voor mijn verjaardag zware hints te laten vallen. Meestal kan ik mij niet inhouden en koop ik wat ik wil dan zelf, maar bon, dat maakt niet uit, want elk jaar moet ik horen dat ik blijkbaar “zo ne moeilijken” ben om cadeaus voor te kopen.

Nonsens!

Akkoord, met kledij en boeken en dergelijke moet men meestal niet afkomen, maar dan nog: er zijn àl die dingen die er nog overblijven.

Zoals bijvoorbeeld deze:

 • de liveDVD van Kraftwerk
 • een nieuwe fiets
 • een microscoop waar ik mijn Nikon aan kan vastvijzen
 • een adapterstuk voor mijn telescoop, dat ik er mijn Nikon op kan vastvijzen
 • een nieuwe bureaustoel (de stoel die ik nu heb begint zijn pluimen te verliezen op de zitting en de rugleuning is al een paar jaar kapot — hint: de stoelen op mijn werk zijn perfect)
 • een Nikon TC-20E II
 • een nieuwe kop voor mijn statief, de kinderen hebben mijn oude Manfrotto 488RC0 kapotgemaakt (en ik moet u niet vertellen dat een foto als deze zonder statief niet gemakkelijk te maken is)
 • een nieuw paar degelijke sletsen
 • een Nikon 70-200mm f/2.8 VR
 • een grote platte televisie om aan de muur te hangen
 • een nieuwe draadloos router/dinges: mijn oude BenQ moet om de vijf voet een stamp gegeven worden

Kijk zie, zo moeilijk is dat dus. Geen kwartier moeten nadenken en al direkt meer dan tien nuttige en eenvoudig te vinden cadeaus!

9 reacties op “Cadeautip”

 1. Dacht bij sommige zaken net hetzelfde als Wolf. Rijke vrienden hebben moet plezant zijn. Fiets, bureaustoel (wellicht een degelijk exemplaartje van minstens 250 euro voor de rug), een lens van hopla knots duizend en zoveel euro …
  Nu ja, succes ermee ! Hopelijk lukt het.

 2. Ik zou een bureaustoel vragen om met je nieuwe camera foto’s te maken van hoe je op je nieuwe platte tv naar filmpjes kijkt die je maakte vanop je nieuwe fiets, die je overigens uitprobeerde met die nieuwe sletsen aan uw voeten. Geen keuze, nog simpeler!

Reacties zijn gesloten.