The best laid plans of mice and men

Ik kwam gisteren thuis van het werk, en het was helemaal raar: mijn werk zat erop.

’t Is te zeggen: alles dat klaar moest zijn tegen dinsdag was klaar, en voor de rest van de week en de maand lag er wel vanalles in het verschiet, maar niets waar ik al aan kon beginnen. A fortiori: niets waar ik al aan had moeten begonnen zijn. A fortiori fortiori: niets wat eigenlijk al een tijdje af had moeten geweest zijn.

Dat gevoel duurde helemaal tot deze ochtend, waar bleek dat ik eigenlijk vergeten was dat ik tegen vrijdag iets van buitenschoolse activiteit klaar zou hebben. En vanavond was het helemaal weg, wegens dat ik iets dat ik had gehoopt in de loop van vandaag te krijgen, niet heb gekregen, waardoor het in de loop van morgen of overmorgen of zo zal moeten gebeuren, wanneer er andere dingen gepland waren om te doen.

Ah well. You win soms, you lose soms.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.