Dat doet dus echt zeer zeer raar, vertrekken naar het werk op zondag.

Het wordt mijn tweede nacht op hotel, en ik heb dus de indruk dat het al ergens tegen de helft van de week aan begint te schurken, maar dat is het dus niet.

Het heeft er ook geen goed aan gedaan dat we veldstudies aan het doen zijn bij mensen die eigenlijk een uur achter leven. Vorige week was het letterlijk een uur achter wegens Verenigd Koningkrijk, deze week is het Duitsland maar met alle klokken van alle computers wel op zulu time (oftewel UTC).

En dat wil dus zeggen dat de mens waar we zaten al goesting had om te gaan eten om halftwaalf (maar het was halféén en ik had het niet door) en dat de mens die gezegd had rond 16u nog eens langs te komen, langskwam om 15u30 (maar eigenlijk dus 16u30 en ik had het nóg niet door).

Afijn. Morgen nog een halve dag Hannover, en dan vliegtuig naar Amsterdam en van daar vliegtuig naar Brussel en dan thuis slapen hoezee.

Ja ik weet het, twee keer vliegtuig, dat had even goed één keer trein kunnen zijn of tenminste een keer trein en een keer vliegtuig. Het is zelfs nog erger: in het komen hebben we ook twee keer vliegtuig gedaan, van Brussel naar Frankfurt en van daar naar Hannover. We hadden de tijd niet om het met de trein te doen. En normaal gezien zou het een rechtstreekse vlucht geweest zijn, maar onze vliegtuigmaatschappij had helaas de geest gegeven:

bmi

Vreemd genoeg wisten we eerst dat onze terugvlucht afgeschaft was, en wisten we dat van onze heenvlucht maar net voor we vertrokken.

Maar alla. Alles in orde. Goed toegekomen, goede douche, goed geslapen, goed ontbeten, goed gewerkt, goed gegeten, goed verder gewerkt, nog eens goed gegeten, nog eens goede douche, en nu ongetwijfeld nog eens goed slapen, nog eens goed ontbijten en nog eens goed verderwerken.

Beetje Kubrick-vibe in het hotel, wel:

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Wist je maar zo laat dat flybmi failliet was en dus je vlucht niet zou vliegen? Mijn man’s vlucht was op 12 februari al geannuleerd (en wij dachten proactief door angst voor staking)… maar op vrijdag wisten we dus waarom.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.