Het inchecken was gisteren laat gebeurd, en het was al allemaal in kannen en kruiken: vertrekken rond een uur of twee of zo, toekomen in de luchthaven ruim op tijd, en dan om 17u05 de vlieger opstappen.

Tot mijn collega Johan belt, iets voor de middag, om te zeggen dat hij een SMS gekregen heeft dat de vlucht afgezegd was. Ik kijk in mijn telefoon: geen SMS. Ik kijk in mijn mail: geen boodschap. Ik ga naar de checkinwebsite: vlucht niet gevonden. Hrm.

Johan belt naar de maatschappij, ze stellen hem een vlucht om 15u voor via Frankfurt, dat is redelijk nipt voor iedereen, en na nog een belling is het een vlucht om 19u geworden. Rond 19u. Denk ik. Want ik heb nog niet kunnen inchecken.

Spannend, dat wel.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.