Eindelijk eens milieubewust, zie!

Maandag tot woensdag zit ik in Brexitië, en ‘t was gemakkelijker om met de trein te gaan dan met het vliegtuig, voor één keer.

Het enige spannende is dat ik een interne trein moet nemen van Londen naar de bestemming, en dat ik geen flauw idee heb hoe dat daar allemaal in zijn werk gaat. Ik heb op het tinternet een kaartje gekocht (20 euro, begot! leve de privatisering, duidelijk), en dan moet ik dat ergens afprinten in één van de 1700 printers die verspreid staan over het Verenigd Koninkrijk.

Ik heb een klein half uur om van het toekomen van de Eurostar naar de nieuwe trein te gaan. Die normaal gezien in hetzelfde station vertrekt. Exciting!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.