Mijn werk is zo ongelooflijk wijs, ge kunt u dat niet inbeelden.

Eén van de klanten waar ik voor werk tegenwoordig is EUROCONTROL. (Het moet in hoofdletters, leerde ik nadat ik al maanden aan een stuk Eurocontrol schreef in alles.)

Als iemand mij anderhalf jaar geleden zou gezegd hebben dat ik zou begrijpen wat het wil zeggen dat twee ANSP’s de impact van FRA tot FL095 willen inschatten, of dat ik een measure en een restriction en een scenario zou uit elkaar kunnen houden, of een een EOBT en CTOT en een TSAT, of dat ik een opinie zou hebben over de verdiensten van de meest gangbare CFSP’s: ik zou u niet geloofd hebben.

Maar kijk, dit is het soort werk waar ik mij mag bezig houden:

En dat is maar één klant. En elke klant heeft wel iéts waar we van bijleren. Vandaag, bijvoorbeeld, ging het ook over het luchtwezen, maar dan van een volledig andere kant.

Er is weinig zo geestig als bijleren.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.